Zwijgen is goud

Waarom deel ik niet ongevraagd mijn paranormale waarnemingen?

Het is een beleving uit mijn wereld, dus iets wat ik waarneem. Dat wil niet zeggen dat als ik contact met een entiteit heb gehad ik de mensen in kwestie daarvan op de hoogte moet stellen.
Iedereen mag zijn eigen koers varen in het leven en dat houdt ook in dat er mensen zijn die openstaan voor paranormaliteit en anderen weer niet. We moeten dat respecteren van elkaar. Door ongevraagd mijn paranomale waarnemingen neer te leggen bij een ander, toon ik totaal geen respect voor de ander zijn denkwijze. Ik neem dan aan dat mijn waarneming bovenaan alles staat en dus als mooi bevonden moet worden.


Maar de persoon kan er misschien helemaal geen behoefte hebben aan mijn ‘mooie’ ervaring omdat hij er niet aan toe is, het niet in zijn wereld past of dat het hem emotioneel onstabiel maakt.

Waarom schrijf ik erover?
Bewustwording is mijn grootste drive. Als je een dierbaar persoon verloren bent en dan weet dat de persoon slechts een gedachte van je verwijderd is, dan is dat vaak een enorme troost.

Integriteit is een gegeven wat duidelijk samen moet gaan met het waarnemen uit andere dimensies. Respect tonen en hebben voor een ander staat dan vaak boven de allermooiste waarneming