Zij koos mij uit om een thuis te krijgen!

Een van de dingen waar ik enorm van kan genieten is kinderen. Kinderen die kunnen zo verrassend zijn dat je ineens de wereld vanaf een andere kant gaat bekijken op het moment dat je in hun wereld stapt.

Zo krijg ik een meisje Sanne aangemeld die enorme last heeft van woedeaanvallen en stemmen hoort. Thuis is ze moeilijk te hanteren, omdat ze van de stemmen opdrachten krijgt wat tot zeer vervelende en moeilijke situaties kan leiden. Haar ouders weten zich geen raad met de situatie, maar hun gevoel zegt ook dat hun dochter niet de passende hulp geboden zal krijgen via de reguliere instanties. Ze laten Sanne een foto van mij zien en zeer overtuigend zegt ze dat ik de persoon ben die haar kan helpen. Want de stemmen die ze hoort dat zijn stemmen die voor mij bekend zouden moeten zijn. Ik ben zeer verbaasd als ik dit van de ouders hoor en weet eigenlijk niet goed waarom dit meisje mij uitkiest. Ze geeft ook dagelijks aan dat de stemmen steeds vervelender worden en dat ze het niet gaat redden als ze nog weken moet wachten. Dit is voor ons team een reden om er een spoedklus van te maken en zo tuffen we richting noorden om het dametje te helpen.

Bij binnenkomst merken we dat het inderdaad een onhoudbare situatie is om in te leven,  precies zoals ze mij heeft laten zien op telepathisch niveau. Het wordt een zware klus, maar als we het bijna niet meer redden krijgen we hulp van onze gidsen en wordt de klus weer op een wonderlijke manier geklaard. Als Sanne weer het huis inkomt,  kijkt ze om zich heen en roept: “ Jeetje wat is het hier leeg zeg”. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

Sanne koos mij uit en wist dat ik haar kon helpen, ik weet echter niet waarom. Ik doe dit werk omdat ik van mening ben dat ieder kind een veilige thuissituatie hoort te hebben om tot een stabiel persoon op te kunnen groeien. Door Sanne heb ik wel gezien dat er onzichtbare wegen zijn die leiden naar een oplossing voor je probleem. Gewoon door je gevoel te volgen. Sanne en ik hebben dezelfde gids; zou die Sanne deze weg ingestuurd hebben zodat ze eindelijk een veilig thuis kon krijgen?