Interview weekblad Margriet

Bianca Nazir belandde als kind in het ziekenhuis en zag daar haar overleden oma. Nu begeleidt ze als klinisch psycholoog, orthopedagoog en auteur kinderen en volwassenen met paranormale vermogens.
“Op mijn veertiende lag ik verlamd in het ziekenhuis na een val. Mijn oma lag eerder ook verlamd in een ziekenhuis en is er overleden. Ineens zag ik haar in het bed tegenover me. Ik begreep niet hoe dat kon en raakte in paniek. Niemand praatte erover met me: het werd gezien als een psychische aandoening. Voor mij is het normaal om entiteiten – zielen uit de andere wereld – te zien. Ik zie ze haarscherp, alsof het om levende personen gaat. Anderen zien entiteiten wazig of als schimmen. Kinderen en volwassenen kunnen ervan schrikken. Daar moet meer begrip voor zijn, net zoals er meer begrip moet zijn voor de meno-explosie, waarmee veel vrouwen in de menopauze worden geconfronteerd.”

Processed with MOLDIV

“Wie paranormale gaven heeft – de lichtste vorm hiervan is hoogsensitiviteit – zal tijdens de (pre)menopauze merken dat hormonale veranderingen daar veel invloed op hebben. Ook bij mij was dat zo: toen ik in de menopauze kwam, werd ik veel telepatischer. Ik begeleid vrouwen die in hun meno-explosie nare gedachten en emoties doorkrijgen, die niet altijd van henzelf zijn. Je staat als het ware te scherp afgesteld en vangt veertig keer meer informatie op dan normaal. Het gevolg: slaapstoornissen, angst, stemmingswisselingen, vermoeidheid, buikklachten, et cetera. De huisarts noemt het vaak burn-out. Ik ben een pionier op het gebied van afsluittechnieken. Die kunnen enorm helpen.”

Delen waardeer ik maar een ander misschien ook🌹