Als je paranormaal bent, zie je dan alle entiteiten?

Vaak hoor ik dat paranormale mensen in een huis komen en slechts een aantal entiteiten aantreffen. Een entiteit die dan volgens hun perceptie de oorzaak is van alle problemen. Wat ze dan vaak waarnemen is dan een overledene die ronddoolt of een verdwaald familielid.
Een doler heeft echter niet de kracht om een huis van slag te laten raken. Zijn aanwezigheid zal zeker voor onrust zorgen; zeker als kinderen hem kunnen waarnemen. Een verdwaald familielid eveneens, want een opa of oma die in het licht zit zal nooit de intentie hebben om een gezin uit balans te brengen.

Hoe komt het dat je als paranormaal persoon niet alle entiteiten kan zien?

Simpelweg omdat we in dimensies leven en in iedere dimensie entiteiten voorkomen. Als je als paranormaal mens afgestemd bent op dimensie 1 b.v. zal je niets waarnemen uit dimensie 2.
Voorbeeld: als je tv afgestemd is op SBS, dan kun je niet op dezelfde tv kijken naar RTL.
Dus als je geen of nauwelijks entiteiten waarneemt, wil het niet zeggen dat er dan geen entiteiten aanwezig zijn. Vele paranormale mensen kijken vanuit de dimensie die ze waar kunnen nemen en trekken dan de conclusie dat er geen entiteiten zijn, want ze kunnen ze niet zien.

Ik raad altijd aan om – als er problemen zoals onverklaarbare klachten zijn op parapsychologisch gebied – om verder te kijken dan de dimensie die je kunt waarnemen en daar is meer kennis en ervaring voor nodig.
Dit geldt voor klachten als vermoeidheid, stemmingswisselingen, slaapproblemen, woedeaanvallen e.d.
Een doler veroorzaakt nooit deze extreme klachten, daar zijn heftigere krachten voor nodig.

Het weghalen van de doler zal tijdelijk rust geven, maar na verloop van tijd zullen de klachten vele malen erger worden.
Kinderen die slaapproblemen hadden, krijgen dan vaak woedeaanvallen en buikpijn.

Als je werkt met entiteiten, zorg dan dat je ook op de hoogte bent van de vele dimensies om ons heen en bekijk niet alles vanuit jouw dimensie. Wij leven slechts in een klein onderdeel van het universum.