Agenda van Bénazir

Bénazir is de pionier wat betreft het ontwikkelen van nieuwe technieken voor HSP-ers.
Ze geeft er tijdens haar gratis lezingen informatie over, maar de workshop Leven Met Energie geeft uitgebreide praktische informatie en handvatten om de zelfredzaamheid van een HSP te bevorderen.

Leven Met Energie 2  is een vervolgworkshop voor mensen die enthousiast geraakt zijn en wat intensiever met gedachtekracht willen werken. Maar ook de invloeden van verdriet in je leven komen aan de orde. In Leven met energie TRAVEL komen praktische oefeningen en tip aan de orde die helemaal gericht zijn hoe je jezelf kunt ‘redden’ op vakantie als er negatieve energieën zijn.

En met de workshop Manuele Tachyon Energie voor gevorderden, komt ze met verrassende en revolutionaire technieken die aansluiten op Leven Met Energie 2. De oosterse- en westerse cultuur worden samengevoegd tijdens deze workshop waardoor je van alle beide culturen het mooiste kunt integreren in je leven om het net even wat aangenamer te maken. Navigeer je leven op eigen kracht is een workshop met wonderlijke trucjes en afsluittechnieken waardoor werken met gedachtekracht en MTE iets magisch krijgt. Een blik met krachtige, bijzondere en verbluffende tooltjes wordt tijdens deze workshop geopend. Dit is dé workshop van 2019.

Ook de psychologische workshops Inzichten in Angsten en Loslaten doe je zo,  komen met nooit eerder vertoonde inzichten voor mensen die te kampen hebben met angsten of wat meer erover willen weten. Dat angsten  generaties lang doorgevoerd kunnen worden is confronterend, maar ook een eyeopener om het patroon te kunnen doorbreken. Het is geen therapie, maar een nuchtere workshop waar inzichten geven en handvatten bieden de boventoon voeren. Loslaten doe je zo laat je de weg van vrijheid zien en rekent af met het verleden.

De pedagogische workshop Opvoeden wordt leuk zijn bedoeld om een gezin op een snelle, effectieve en doeltreffende manier weer op de rails te krijgen. Het gezin is immers de basis van onze maatschappij.

Bénazir is veelzijdig en dat blijkt wel uit de workshops die ze aanbiedt.

Helaas worden er geen lezingen en workshops tijdens de Corona periode gegeven.

Nieuwe workshops 

Als het weer mogelijk is, zal Bénazir een nieuwe reeks van vier workshops aanbieden genaamd het HSP carré. Het zijn workshops waar diverse onderwerpen behandeld worden en handvatten voor gegeven worden. Ze zijn onafhankelijk van elkaar te volgen en vormen samen een schat van informatie en handvatten voor een Hoog sensitief Persoon. Het zijn korte workshop die drie uur duren en op diverse plaatsen in Nederland en België gegeven zullen worden.

HSP carré bestaat uit 4 zelfstandige workshops 

Less stress 
Leren omgaan met stress en Bénazir heeft een anti-stress programma  ontwikkeld waardoor een emotionele terugval vermindert.

Het is een programma dat direct een gunstige invloed heeft op de emotieverwerking van mensen.

Even niet HSP
Tijdens deze workshop leert men snelle afsluittechnieken waardoor men handvatten krijgt hoe om te gaan met Hoog Sensitiviteit.

Energie in mijn leven

Je energielevel verhogen en blokkades opruimen zijn zaken die aan bod komen tijdens deze workshop. De krachtigste vrije energie die er beschikbaar is, zal een verrijking worden in uw leven als u het toelaat

Angst ombuigen naar vertrouwen

Bénazir heeft een theorie ontwikkeld  waar duidelijk naar voren komt hoe angsten ontstaan. Doordat zij toegang heeft tot het onderbewustzijn van de mens, heeft zij de kans gehad om een kijkje te nemen binnen in de mens zijn belevingswereld. Samen met een grote dosis psychologische kennis en ervaring is de workshop ontstaan.

Mail voor meer informatie en  inschrijvingen naar  workshop@benazir.nl

 Welke workshops zijn er?

Leven met energie basis

Leven met energie 2

Manuele tachyon energie

Navigeer je leven op eigen kracht

Loslaten doe je zo!

Inzichten in je Angsten

Opvoeden wordt leuk

Gave training (intensief)