HELP, ik herken mijn kind niet als ze boos is.

Ik ben Tamara en wij hebben 3 kinderen, Kevin van 1 jaar, Ilona van 2 jaar  en Dora van 4 jaar. Ik ben zelf een positief persoon, zeer nuchter en altijd probleemoplossend bezig.

Sinds 2010 heeft mijn dochter Ilona, ze was toen nog geen 1 jaar, last van vreselijke woedeaanvallen, waarbij ze zichzelf en haar broer en zus pijn doet. Ze is ontroostbaar, wil alleen maar dat we weggaan (jij moet weggaan !!, roept ze dan), kleedt zichzelf helemaal uit, trekt het liefst haar teennagels uit haar tenen en slaat met haar hoofd tegen de deurpost of de vloer, bijt en krabt haar broer en zus als ze in de buurt komen, enzovoort.  Deze woedeaanvallen duren van ca. 20 minuten tot soms wel 3 uur. Tijdens zo’n woedeaanval kan  ik haar op geen enkele wijze bereiken. ’s Avonds kon Ilona alleen slapen als ik naast haar lag en dan nog duurde het vaak een uur voordat ze in slaap viel.  Iedere nacht werd Ilona tussen 00.00 en 3.00 uur hysterisch wakker en kwam ze huilend boven, soms in een bui, waarbij ze behoorlijk lang onbereikbaar was; soms kon ik haar kalmeren en sliep ze bij mij. Ze was altijd doodmoe en zag er heel wit uit.

Op het consultatiebureau vertelde men mij, dat kinderen wel vaker verdrietig zijn….. hoort bij de leeftijd! Ik vond de buien van Ilona extreem en vorig jaar in september heb ik een man thuis gevraagd (Niels van Volledig uit het hart), die op telepathische wijze contact met Ilona heeft gehad. Hij gaf aan, dat ze last heeft van haar lichaam en dat een osteopaat daar verlichting in kan aanbrengen. Tevens gaf hij aan dat ze allergisch is voor een aantal voedingstoffen, waaronder melk en als belangrijkste gaf hij aan, dat we last hebben van zwarte entiteiten en dat zij Ilona lastig vallen, maar dat hij daar zelf geen verandering in kan aanbrengen, maar dat daar specialisten voor zijn.

Ik dacht, wat heb ik nu? Maar ik houd van problemen oplossen, dus ik ben begonnen met het meest concrete, de osteopaat. Dus diezelfde week is Ilona bij een osteopaat geweest, waarbij naar voren kwam dat haar lichaam inderdaad niet helemaal lekker in elkaar zit en Ilona heeft hier veel baat bij gehad. Na een aantal behandelingen ging het wat beter met haar. Daarna ben ik naar een kinesioloog geweest voor haar allergieën en inderdaad: ze had 3 allergieën, waaronder melk. Hoera weer een punt om op te lossen. Ook daarmee ging het weer een tijdje beter. Maar helaas na een tijdje werd het steeds erger. Een weekendje op een camping, dagje in de dierentuin of een uurtje naar het winkelcentrum was altijd een drama, want ze ging bijna altijd vreselijk door het lint en was niet meer bereikbaar.  De avonden en nachten waren haast niet vol te houden. Regelmatig ging Ilona logeren bij oma, zodat Ilona en het hele gezin weer een beetje tot rust konden komen, want daar sliep Ilona wel.

Dat derde punt met die entiteiten vond ik maar een lastig verhaal. Wat moest ik ermee, ik had er nog nooit van gehoord. Op internet op zoek naar iemand die een huis kan reinigen vond ik lastig, bang voor allerlei kwakzalvers. Totdat op een dag een moeder van een vriendje van mijn oudste dochter haar in zo’n bui zag en vroeg wat ze had. Ik heb toen gezegd, dat ze met een half uurtje wel weer rustig zou zijn en dat ze dit soms wel 5 keer per dag heeft. Zij vertelde mij toen, dat zij last had van zwarte entiteiten en haar huis is gereinigd door Bénazir en dat zij ook hele ernstige dingen met haar kinderen had meegemaakt, maar dat het nu heel goed gaat met haar en haar gezin dankzij Bénazir. Ik heb diezelfde avond nog contact gezocht met Bénazir en gevraagd wat zij kan doen met Ilona. Ze gaf meteen aan (vanaf een foto), dat Ilona heel gevoelig is en vertelde ook allerlei dingen over mijn andere kinderen, die ik haar niet verteld had, maar die wel klopten. Dus ik was wel erg verrast.

Ze gaf aan dat we twee dingen konden doen: leven op deze wijze, of zorgen dat ons huis gereinigd zou worden, omdat wij veel zwarte entiteiten in ons huis hebben. Zo leven is geen optie, dus dan maar reinigen. Ik heb mij wat ingelezen op het forum van Bénazir en ervaringen van anderen gelezen, die allemaal heel erg enthousiast waren.

Vervolgens heeft Bénazir Ilona in een “bubbel” gezet, waarbij wij gelijk merkten dat ze rustiger werd en weer ging slapen. Hele nachten rust en ook overdag geen buien; het leek wel een ander kind. Maar helaas werkt zo’n “bubbel” maar tijdelijk en na vier dagen begon de ellende weer opnieuw. We hebben de dagen afgeteld voor de reiniging en een aantal keren gevraagd aan Bénazir om ons gezin in een bubbel te zetten, zodat we wat tot rust konden komen. Uiteindelijk kwam Bénazir met haar team bij ons thuis en kregen wij te horen dat het goed vol zat. Een heftige klus zoals ze aangaven. Ze zijn met hun werkzaamheden begonnen en hebben van half 10 ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds kamer voor kamer ons huis en onszelf gereinigd. Dit doen zij met behulp van hun gedachten en met de krachten van hun gidsen.

Uiteindelijk om 19.00 uur was ons huis “leeg” en kreeg ik het heel erg koud. De man van Bénazir gaf aan, dat de witte entiteiten nu naar binnen kwamen. Even later gaf Bénazir aan, dat er een vrouw naast mij stond, die graag met mij wilde praten; dit was mijn oma, die vier jaar geleden was overleden. Ik kon letterlijk voelen waar ze stond: het leek wel een airco die op mij aan een blazen was, heel bijzonder.  Bénazir vertelde allerlei dingen over mijn oma en de relatie met mij, wat ze onmogelijk kon weten en ik heb meer dan een half uur met mijn oma kunnen “praten”.

Vervolgens kwamen mijn kinderen thuis. Het bleek dat niet alleen Ilona, maar vooral ook mijn zoon Kevin van één jaar heel erg veel kon voelen en zien. Kevin heeft een half uur lang alle kasten en laden geopend en was druk op zoek, want hij miste een heleboel “entiteiten”. Heel bijzonder was dat Kevin, die ik niet had ingeschat op gevoelig, dus heel erg gevoelig is, zelfs meer kan zien dan Ilona. Maar blijkbaar gaat hij er anders mee om. De kinderen zijn gelijk gaan slapen en wij hebben nog wat nagepraat. Dit was een heel bijzondere en emotionele dag.

Ik was behoorlijk onder de indruk van alles wat er die dag gebeurd was en vooral benieuwd hoe het erna zou gaan. We zijn nu twee weken verder en Ilona heeft geen bui meer gehad, ze is geen nacht meer naar boven gekomen en ze slaapt binnen een kwartier. Aan Kevin merken we niet zoveel, alleen dat hij ’s avonds gelijk gaat slapen en niet meer heel de nacht zit te kletsen (waarschijnlijk heeft hij het heel gezellig gehad ’s nachts). Aan mijn oudste dochter Dora merk ik het minst. Zelf voel ik mij een stuk minder opgejaagd, ik was soms thuis heel onrustig en kreeg vaak een drukkend gevoel bij mijn maag. Ik ben nu heel relaxed. Dus ik merk heel veel verbetering. Mijn man is zeer sceptisch over dit soort dingen, maar is ervan overtuigd, dat het heeft geholpen. Ook mensen om ons heen vinden Ilona rustiger en het valt op dat ze veel meer lacht en  meer uitgerust is. Elke dag ben ik bang dat het terugkomt, maar tot nu toe gaat het geweldig. Volgens Bénazir komen de entiteiten niet terug en is ons huis beschermd; hier hoop ik natuurlijk op. Alles wat Bénazir en haar team hebben toegezegd tot nu toe klopt en ik ben nog op geen enkele wijze teleurgesteld, dus heb er ondertussen steeds meer vertrouwen in, dat we ook het laatste puntje (de zwarte entiteiten) hebben opgelost.

Nu is ons huis “schoon”, alleen kan Ilona soms buiten het huis nog wel last krijgen. Wij hebben een tip gekregen hoe wij Ilona kunnen afsluiten (ritsen) en dit werkt tijdelijk. Bénazir geeft zelf nog workshops, waarbij ze ons kan leren om onszelf en onze kinderen in een  “bubbel” te plaatsen, die voor langere tijd werkt. Dit is iets wat ik nog graag wil doen en ik wil mij dan ook opgeven voor de eerstvolgende workshop die ze gaat geven, zodat we ook als gezin in de dierentuin, op de kermis en op vakantie kunnen genieten, zonder dat één van onze kinderen last heeft van hun gevoeligheid.

Hiermee hoop ik een duidelijk verhaal gegeven te hebben van onze ervaringen met jullie.

Veel liefs,

Richard, Tamara, Dora, Kevin en Ilona

 

Extra informatie:

Entiteiten kunen overal in zitten. Alles waar energie in zit zoeken ze op. Waarom? Ze hebben energie nodig om zich te kunnen manifesteren. Kleding, knuffels, bedden ed zijn geliefde plekken voor ze. Ilona ziet entiteiten en ziet dus dat ze aan haar kleding vastgeplakt zitten. Dat is ook de reden waarom ze zo snel mogelijk zich wilde ontdoen van haar kleding.

 

 

Geef een reactie