Huisreiniging, waarom?

Als je huis niet prettig aanvoelt, kan dit diverse oorzaken hebben. Daarom is het belangrijk om te weten te komen wat de oorzaak is van dit gevoel om zo effectief mogelijk dit te verhelpen.

Oorzaken kunnen onder meer zijn:

Emoties:

Ieder mens heeft emoties en ontlaadt deze onder meer in zijn woning. Vinden er vaker ontladingen van negatieve emoties plaats, dan zal het de sfeer in huis beïnvloeden. Kinderen die er gevoelig voor zijn zullen er direct op reageren. Vooral HSP-ers zijn menselijke sponzen die vaak emoties opzuigen.  Buikpijn, hoofdpijn, maar ook vermoeidheid zijn dan vaak de klachten. Als een huis is schoongemaakt en afgesloten, zie je vaak dat het huis op dat moment volstroomt met gidsen en overleden bekenden. Voor paranormale kinderen voelt het huis op dat moment nog steeds onrustig aan. Dit  kan enkele dagen, soms weken duren.

Zwarte entiteiten: 

Zwarte entiteiten zijn er in verschillende gradaties. De lichtste vorm zijn de dolers: mensen die overleden zijn en niet beseffen dat ze dood zijn en dan nog geheel of gedeeltelijk blijven rondwaren. Men heeft daar doorgaans weinig tot geen last van. Heftige zwarte entiteiten zijn een ander verhaal: ook deze zijn er in verschillende gradaties. Ze hebben energie nodig om zich te kunnen manifesteren en dat halen ze bij de levende wezens. Dat is dan ook duidelijk te merken, want er ontstaan onverklaarbare fysieke en soms ook psychische klachten.

Kenmerken:

Hoofdpijn: auralifters en/of een groot aantal zwarte entiteiten of  emoties.

Pijn in de schouders: schouders staan voor zelfvertrouwen. Als er een groot aantal zwarte entiteiten aanwezig is, beïnvloedt dit je etherische lichaam en met name je zelfvertrouwen, vaak zonder dat je je hiervan bewust bent.

Pijn in de nek: plek in je etherische lichaam dat correspondeert met je eigen wil die door de zwarte entiteiten wordt ondermijnd.

Last van het gebied rond de maag, longen, maagzuur, eetproblemen: daar zit de zonnevlecht , oftewel de menselijke batterij. Klachten ontstaan daar omdat er energie wordt afgetapt.

Buikklachten: etherisch gebied voor je gevoel dat overhoop wordt gehaald.

Stemmingswisselingen en korte lontjes: de entiteiten tappen energie af en ontladen tegelijkertijd hun negativiteit.

Vermoeidheid: zwarte entiteiten hebben energie nodig om zich te kunnen manifesteren en dat tappen ze af bij mensen.

Duizeligheid: je batterij wordt teveel afgetapt. Dit kan ook ontstaan door op een plek te staan waar  zich op dat moment zwarte entiteiten ophouden.

Chaos in je hoofd: te veel aftappen van energie.

Concentratieproblemen: te veel aftappen van energie en te veel prikkels waarnemen als je gevoelig bent (HSP)

Het horen van stemmen en/of nare gedachten: auralifters en zwarte entiteiten  die door je heen werken.  Soms heeft men te maken met  helderhorendheid.

Slaapproblemen: bij kinderen omdat ze de entiteiten soms kunnen zien of voelen. In sommige gevallen worden kinderen wakker gemaakt en worden dan panisch. Bij volwassenen omdat er onrust is; je kunt er geen vinger op leggen waarom je wakker wordt of slecht in slaap komt. Soms voel je een druk op je borst als je in  bed ligt.

Advies:

Als men last heeft van zwarte entiteiten, dan is het raadzaam om het huis te laten ontdoen ervan. Wat van groot belang is, is dat men het etherisch venster daarna afsluit en er een filter op plaatst. Verzuimt men dit, dan zal het huis binnen korte tijd weer volstromen en een verzamelplaats worden van zwarte entiteiten.

Witte entiteiten hebben vaak geen behoefte om een zwaar en negatief huis te betreden en zullen dan vaak op een afstand blijven of zelfs helemaal weg. Men denkt vaak dat overleden dierbaren de onrust veroorzaken, maar die willen  -als ze naar het licht zijn—niets dan goeds en zullen de bewoners niet laten schrikken of energie aftappen van hun dierbaren.

Wat men NIET moet doen in een huis met zwarte entiteiten is:

Salie branden, want salie verjaagt slechts de entiteiten en dezen zullen alleen maar agressiever worden. Salie kan men alleen effectief gebruiken als men de rituelen van het Indiaanse gebruik erbij doet, anders werkt het averechts. Eén van de rituelen is er ook op gericht om de heftige entiteiten naar een andere plek te transporteren van waaruit ze niet meer terug kunnen.

Wierook is ook niet zo onschuldig, want wierook branden betekent: entiteiten gunstig stemmen. Als je de verkeerde entiteiten in huis hebt, ben je ze op dat moment als het ware aan het aanbidden. Ook hiermee zal je huis even rustig aanvoelen om dan vervolgens nog heftiger te worden dan voorheen. Als een huis schoon is mag je wierook branden en het zal dan zelfs de positieve sfeer versterken.

Zelf experimenteren om ze weg te krijgen is ten zeerste af te raden. Zeker als je niet ziet wat er zich in je huis bevindt, maar ook geen ervaring hebt met het verwijderen van entiteiten.  Je gaat ook niet voor een blindedarmoperatie naar de slager, omdat hij net zoals de chirurg een mes heeft.  Je wilt op dat moment een specialist om erger te voorkomen. Een specialist is iemand die niet hobbymatig bezig is met deze materie, maar iemand die duidelijk kennis en ervaring heeft om het te doen.

Auralifters: dit zijn energieën die in je aura zitten en diverse klachten kunnen veroorzaken, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, pijnlijke schouders en—nek,  stemmingswisselingen, buikpijn en maagklachten.  Door je aura te reinigen en vervolgens te beschermen kun je dit voorkomen. Tijdens de workshop “leven met energie” krijg je handvatten om dit zelf te kunnen onderhouden.

Lees ook:

Nieuwbouw spookhuis!

Zelf een huisreinigen

Huis reinigen op een afstand

Ervaringen van andere mensen:

Een moeder vertelt

Ik ben het niet waard om te leven

Nuchtere sceptische vader

Klachtenvrij