Het duistere padTijdens mijn spreekuur krijg ik verschillende soorten mensen aan de telefoon met allemaal een andere achtergrond. Mensen die helemaal in de spirituele materie zitten en dan schrikken van mijn nuchterheid. Sceptische mensen die overtuigd willen worden en dan plotseling gaan wankelen, omdat ik informatie geef wat ik niet had kunnen weten. Wetenschappers die dan door de nuchtere manier van uitleg het beter kunnen begrijpen. Maar ook ouders die zo radeloos zijn dat ze ‘gedwongen’ worden om buiten hun kaders te kijken, omdat ze alles geprobeerd hebben en niets het gewenste effect heeft gehad.

Ook deze ouders zijn dit pad ingeslagen met gemengde gevoelens, omdat ze vanwege hun religie bang zijn dat ze nu een duister pad inslaan en daarmee de situatie erger maken. Ze willen dan ook graag weten hoe ik er naar kijk en of deze materie vanuit hun religie bekeken kan worden.
Ik leg ze uit dat ze dagelijks bidden om beschermd te worden tegen het kwaad en als er dan hulp komt uit een verrassende hoek, dat ze er dan er ook open voor moeten staan. Vragen om hulp betekent dat je het loslaat en ontvangt en dus niet de controle behouden erover, omdat je het volgens jouw zienswijze wil laten verlopen. Je opent een raam en je moet er dus op vertrouwen dat wat er doorheen komt een deur voor je zal openen die tot nu toe gesloten was.

Als ik de ouders uitleg dat ik religieus ben opgevoed en ook stukken daarvan in mijn leven verweven heb, stelt het ze gerust. Ik praat niet over goed en kwaad, maar over min en plus, omdat ik vind dat we beide nodig hebben om te ervaren. Hoe moet je weten wat min is als je nooit plus hebt gekend. Daarom is het één niet beter dan het ander. Je kunt er wel last van hebben en daarom is het dan verstandig om de situatie te veranderen, aangezien een mens niet goed kan leven in alleen min-energie.

Het duistere pad waar deze ouders bang voor waren, is het pad wat juist helverlicht is met Goddelijke energie. Manuele Tachyon Energie (MTE) is een kosmische energie die alle frequenties in zich heeft en daardoor alles weer terug in balans brengt. De hulp die ik krijg is onvoorwaardelijk, onbaatzuchtig, grenzeloos en liefdevol. Dat kunnen geen duistere krachten zijn, omdat die deze eigenschappen niet hebben.
Omdat het gaat om energie kan ik dit op een natuurkundige manier verklaren aan mijn collega psychologen, artsen, psychiaters en andere hulpverleners, die regelmatig kinderen doorsturen, omdat ze niet goed de vinger erop kunnen leggen.

Gedurende de dag van het huisbezoek hebben we fijne gesprekken en zien ze dat wetenschap en religie goed samen kunnen gaan. Na een enerverende dag nemen we op een warme manier afscheid van elkaar. De volgende dag halen ze hun kinderen op en zijn enorm benieuwd naar hun reacties. De jongste loopt het huis binnen en kijkt verbaasd rond. Met open mond vraagt ze aan haar moeder of dit hun huis is, want het is zo mooi en licht. Haar moeder knikt ontroerd en beseft nu dat haar jongste al die tijd veel meer heeft gezien dan wat zij zelf niet kon zien. Haar dochter heeft het nooit laten merken en was altijd het zonnetje in huis. Nu de zwarte wolkjes weg zijn, ziet het meisje het verschil en kan ze ook de plus energie ervaren.
Het oudste kind komt later thuis met vader en is spraakzamer. Hij benoemt meteen dat alle zwarte mist weg is. De werkkamer van de ouders was soms zo donker dat hij deze soms niet eens kon zien. Nu is het huis helder en licht en lijkt het wel een nieuw huis.

Ontroerd bel ik met de ouders en ben ik enorm dankbaar dat ze mij toegelaten hebben, zodat ik de deur voor ze mocht openen. Ik ben slechts een pion in het geheel en gestuurd door mijn passie mag ik op paden van mensen komen die me ontzettende mooie ervaringen opleveren.
De ouders vraag ik om hun dankbaarheid niet naar mij te tonen, maar naar degenen aan wie ze om hulp gevraagd hebben, want die zorgen ervoor dat er ‘ toevalligheden’ ontstaan, zoals het plotseling komen op mijn website.

Wat heb ik toch een mooi leven vol met toevallige ontmoetingen. Ik geniet ervan.

Delen waardeer ik en een ander misschien ook

Geef een reactie