Een kijkje in het vorige leven van een baby.

Vandaag ben ik op kraambezoek bij een cliënt. Ik ken het stel al een paar jaar en heb een aantal jaren geleden hun huis gecleand, omdat hun paranormale dochter last had van ongenode gasten.
Terwijl ik het pasgeboren jongetje vertederd bekijk, kan ik het niet laten om even met hem telepatisch te chatten. Met babies gaat deze manier van communiceren snel en makkelijk, omdat dit hun belangrijkste manier van communiceren is. Het manneke is een paar dagen oud en ik weet dan ook dat er soms ‘resten’ van zijn vorig leven op zijn onderbewustzijn te vinden zijn. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik wel weten waar dit manneke vandaan komt.
Voor hem is de scheidingslijn nog niet echt duidelijk, dus praten over voor de geboorte gaat hem makkelijk af op telepatisch niveau.

Floris laat me zien dat hij geleefd heeft in eind 15e en begin 16e eeuw. Hij was politiek erg actief en kwam uit Den Haag. Omdat ik zelf opgegroeid ben in Den Haag wekt dit zeker mijn interesse. Floris was het vaak niet eens met de Katholieke kerk, omdat deze rituelen hanteerde die hij onmenselijk en zelfs oplichterij vond. Hij sprak zich daar regelmatig over uit en dat werd hem niet in dank afgenomen. Uiteindelijk werd Floris zijn mond gesnoerd, omdat hij te veel aandacht kreeg en men bang was dat hij een opstand zou veroorzaken. Mijn chat wordt verstoord door de kraamhulp die mij beschuit met muisjes brengt en helaas kan ik niet doorvragen.

Ik weet wel dat ik dit kindje even extra zal blijven volgen, want behalve dat ik te maken heb met een para-kid, heeft hij een rugzakje bij zich die erg beladen is. Ik ben erg benieuwd in hoeverre dit straks invloed kan hebben in zijn leven.

In het verleden heb ik weleens onderzoek gedaan naar het vorig leven van een mens. Ik was toen op zoek naar de oorzaak van angsten. Ik heb toen gekeken naar wat je van een vorig leven meeneemt in je huidig leven. Ik constateerde toen dat het vaak kleine eigenaardigheden zijn die specifiek bij je ziel horen en die je dan meeneemt in dit leven. Dan moet je denken aan onbaatzuchtigheid, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en dergelijke.

Floris staat aan het begin van zijn nieuwe leven en ik hoop dat hij het mee mag nemen, het sterke rechtvaardigheidsgevoel van zijn vorig leven.

Geef een reactie