Wanneer stopt het huilen?

Sommige gebeurtenissen in je leven kunnen je zo raken dat het je dagen en soms weken bezig kan houden voordat je het een plekje hebt gegeven. Dit is ook zo een gebeurtenis.

Tijdens mijn spreekuur krijg ik een oude bekende aan de telefoon waar we 4 jaar geleden een huisbezoek hebben gebracht, omdat haar dochter ruim twee jaar lang enorme slaapproblemen had. Drie weken geleden is ze bevallen van een zoon en sinds de dag dat het manneke thuis is, gilt hij moord en brand. Hij heeft moeite met eten en is op geen enkele mogelijke manier te troosten. Overstrekken, niet willen slapen en zeer onrustig, dat is de nachtmerrie waar ze nu weer in leven. Vier jaar geleden was het ook het geval. Toevallig las ze een artikel van me in het weekblad Vriendin en nadat ze contact met me opgenomen had, kwam er weer rust en sliep haar dochter gelijk weer in haar eigen bed. Nu met deze kleine man heeft ze dezelfde problemen en ik sta voor een raadsel, want het huis moet afgesloten zijn en ze zouden geen last moeten hebben van zwarte entiteiten. Het etherisch venster is geklapt en dat kan alleen als er rituelen uitgehaald worden, zoals glaasje draaien, of als er drugs worden gebruikt in het huis. Maar dat hebben ze niet gedaan. In sommige gevallen wil het weleens dat het etherisch venster klapt als de woning verbouwd wordt en de buitenmuren verplaatst worden.

Helaas kunnen we er niet meteen naar toe, maar met een zeer intensieve ondersteuning probeer ik moeder en kind te beschermen. Totdat ook dat niet meer werkt en ik adviseer om het huis te verlaten, omdat het jongetje te veel aangevallen wordt. Het is altijd enorm ingrijpend als je je woning uit moet vluchten voor iets wat je niet kunt waarnemen, maar wat een enorme invloed heeft op je kind. Ook haar dochter van 6 ondervindt de nodige problemen, zoals stemmingswisselingen en buikpijn. Dus er is zeker spoedig hulp nodig van ons team om weer rust te creëren.
Vandaag gaan we de battle aan in het zeer overvolle huis met entiteiten. De bewoners hebben het huis inderdaad verbouwd en dat is de reden waarom het venster geklapt is. Als een venster klapt, dan weten de zwarte entiteiten als geen ander hoe snel ze wel niet op zoek moeten gaan naar zuivere energie en een baby van drie weken oud heeft een enorm zuivere energie. Je kunt wel stellen dat zo’n huis veel ‘voller’ zit dan een ander spookhuis. Stuk voor stuk worden we te grazen genomen, maar taai als we zijn, staan we weer op en uiteindelijk is het huis zwarte-entiteitenvrij. We sluiten de boel af en dan komt het mooiste stukje van de dag: de kinderen komen terug. Een klein mensje krijgen we één voor één in onze armen en diep ontroerd kijk ik naar het bijzonder mooie mannetje. In zijn prille leven heeft hij al enorm moeten vechten en nu mag hij eindelijk de rust ervaren. Hij heeft de juiste moeder ‘gekozen’, die als een tijgerin haar welpje beschermde.
Twee weken later heb ik moeder aan de telefoon en het gaat uitzonderlijk goed met haar zoontje. Het is een lachebekje en nu echt het zonnetje in huis. Slapen en eten gaan goed en het is een tevreden mannetje. Ze stuurt me een foto van Joep waar hij lacht. Ik kijk ontroerd naar de foto en kan moeilijk mijn tranen van blijdschap bedwingen. Een golf van dankbaarheid komt over me heen dat we de kans hebben gekregen om dit mooie mensje te mogen helpen. Het was de battle dubbel en dwars waard.

De foto heb ik opgeslagen, want dit mannetje is mijn zoveelste drive om dit werk te willen doen.

Geef een reactie