Team Bénazir

 De kracht van Concept Bénazir ligt in het Team dat met de volle honderd procent ervoor zorgt dat alles waar we in geloven ook waar gemaakt wordt. Het is een manier van leven én beleven; dat is waar we voor staan en dat is duidelijk terug te vinden in ons team. Mensen die weten wat ze aan het doen zijn en weten waar ze over praten. Doordat ze het zelf hebben ervaren zijn ze de juiste personen om informatie te verstrekken, te begeleiden en hulp te kunnen bieden.

Door krachten, kennis en ervaringen te bundelen zijn we uitgegroeid tot een bijzonder, maar vooral uniek team dat zich met volle overgave keer op keer weer stort op iedere uitdaging in het leven.

Want wat is een leven zonder uitdagingen? Men kan pas genieten als men de andere kant van het leven heeft gezien. Wij als team genieten van het feit dat we kunnen en mogen helpen.
 

TEAMLEDEN

Arja is integer, sociaal en veel belezen.. Haar ervaringen op onder andere paranormaal gebied en haar kennis zorgen dat Arja een stabiele factor is binnen het team.
Ze ondersteunt op diverse fronten mensen door middel van adviezen of het bieden van handvatten. Als moeder van drie kinderen heeft ze binnen haar gezin de nodige bijzondere soms heftige ervaringen beleefd die haar leven verrijkt hebben. Dit heeft bijgedragen tot een rijkelijk gevormde gekristalliseerde intelligentie oftewel levenswijsheid.

Fred zorgt voor evenwicht tussen de dames. Tijdens ons huisbezoek is hij de persoon die de eindcontrole heeft omdat zijn vermogens vaak verder reiken dan menig ander persoon. Met zijn studies, levenservaringen met kinderen en ouders is het een onmisbaar persoon binnen het Team. Fred is een vraagbaak en wordt gekscherend ook wel de wandelende WIKIPEDIA genoemd.

Bénazir heeft door haar psychologische, pedagogische en parapsychologische kennis en ervaringen gezorgd dat Concept Bénazir een manier van leven én beleven is voor vele mensen.. Door haar progressieve instellingen en leefwijze is ze altijd op zoek naar manieren om het leven te verbeteren voor mensen met onder andere HSP. Ze is een pionier op dit gebied en heeft vele methodes en afsluittechnieken voor kinderen en volwassenen ontwikkeld.