Inzichten in je Angsten

Meer dan een miljoen Nederlanders leeft met een angststoornis. Leven met angst zonder dat je precies weet waar je angst vandaan komt is als leven met een tijdbom om je nek. De paniek kan elk moment uitbreken. Je leven wordt beperkt en alles wordt in een kadertje geplaatst zodat je op die manier de controle over je leven kunt behouden. De buitenwereld begrijpt je vaak niet en komt met goedbedoelde tips. Tips die vaak niet bruikbaar zijn omdat ze ervoor zorgen dat je de situatie moet veranderen. En dat is nou net precies wat je angst inboezemt, het veranderen van het vertrouwde.

Bénazir heeft een theorie ontwikkeld  waar duidelijk naar voren komt hoe angsten ontstaan. Doordat zij toegang heeft tot het onderbewustzijn van de mens, heeft zij de kans gehad om een kijkje te nemen binnen in de mens zijn belevingswereld. Samen met een grote dosis psychologische kennis en ervaring is de workshop inzichten in je Angsten ontstaan.

 

 

Voor wie is de workshop? 
Mensen die inzicht willen krijgen in angsten.
Mensen die handvatten zoeken en gemotiveerd aan de slag willen om hun angsten te overwinnen.
Mensen die niet weten waar hun angsten vandaan komen.
Mensen die moeite hebben om relaties te onderhouden en niet weten waarom deze niet lopen naar wens.
Mensen die inzichten willen krijgen in relaties.
Ouders die  gescheiden zijn en een loyaliteitsconflict willen voorkomen.
Pleegouders
Adoptieouders
 
Inzichten in je Angst is geen therapie maar een workshop die door middel van het geven van kennis zorgt dat je jezelf leert begrijpen en uiteindelijk snapt waar de angsten vandaan komen. Het is een bewustwordingsworkshop die je de kans geeft om het roer om te gooien zodat er vrijheid ontstaat.
 

Want wie angst heeft voor de toekomst, heeft de toekomst al half bedorven.

Waar en wanneer?