Wierook en salie veranderden mijn huis in een hel!

Wekelijks heb ik een telefonisch spreekuur en mensen kunnen dan vooraf een hulpvraag indienen. Als we met ons Team kunnen en mogen helpen dan bezoeken we de mensen en lossen het probleem op. Ik laat jullie even een kijkje nemen in een casus wat helaas heel erg veel voorkomt omdat men vaak niet weet wat voor schade wierook en salie kunnen aanrichten in een onrustig huis.

Hulpvraag van Kenna:

We wonen in een nieuwbouwwoning van  vijf jaar oud, maar hebben in de afgelopen jaren alleen maar ellende gehad. Het dekbed wordt van mijn zoon afgetrokken door iets onzichtbaars. Ik heb meerdere mediums hier gehad en die hebben het huis gereinigd met wierook en salie, maar ze waren  amper weg of het werd nog erger. Ik ben een zenuwinzinking nabij, omdat ik geen rust heb. Mijn dochter van 6 wordt geknepen in haar slaap en wordt krijsend wakker. Je ziet ook waar ze is geknepen en op haar rug staan krassen. Mijn man is erg nuchter, maar ook hij ziet, dat wat er in ons huis gebeurt, niet te verklaren is. We slapen al sinds 2 weken met z’n viertjes in onze slaapkamer, omdat ik mijn kinderen niet alleen durf te laten. Help ons!

Bij het lezen van dit mailtje krijg ik een naar gevoel. De dingen die Kenna omschrijft, duiden op een huis waar zwarte entiteiten de boel terroriseren. Aangezien er kleine kinderen in het spel zijn en er sprake is van fysiek geweld, is dit voor mij urgent. Ik neem onmiddellijk contact op met Kenna en via haar foto leg ik contact met het huis. Onmiddellijk zie ik wat het probleem is. Tijdens het telefoongesprek met mij wordt vijf keer de verbinding verbroken en ik vraag haar om buiten te gaan staan, zodat ik haar mobiel kan bellen. Ze staat amper buiten of ze hoort gekrijs van haar zoon Tim van 4 jaar oud. Ze stevent naar binnen en haar dochter  Lisa staart naar haar broertje, alsof ze in een shock is. Kenna begrijpt er niets van, omdat Tim blijft roepen dat hij van de bank afgegooid werd.

Ze kijkt naar Lisa en vraagt Lisa waarom ze dat deed. Lisa schudt haar hoofd en Tim krijst: “Het was niet Lisa, maar een spook!” Lisa kijkt haar moeder aan en begint te huilen. Omdat Kenna mij nog steeds aan de telefoon heeft, kan ik het allemaal horen. Reden temeer om direct in actie te komen. Ik adviseer Kenna om onmiddellijk het huis te verlaten. De situatie is dusdanig heftig, dat het  gevaar oplevert voor de bewoners.

Als het gezin in veiligheid gesteld is, begint voor mij het werk. De volgende dag gaan we naar het huis en bij binnenkomst wordt ik al direct aangevallen. Het is een groep zwarte entiteiten en ze belagen me van alle kanten. Gelukkig heb ik mijn gidsen bij me en wordt ik door hen geholpen.  Als ik de trap oploop naar de zolder, voel ik dat er op harde wijze aan mijn benen getrokken wordt, zodat ik van de trap af val. Beneden aan de trap sta ik op en beklim deze weer opnieuw. Na een heftig gevecht lukt het me om uiteindelijk met de zwarte entiteiten contact te maken en een compromis te sluiten. Ik beloof ze, dat, als ze met mij meegaan, ze naar een plek gebracht zullen worden waar ze de uiteindelijke rust en vrijheid zullen vinden. Uren later is het huis entiteitenvrij en er komt nu een zeer belangrijk gedeelte: het etherisch venster van de woning. Dit is de doorgang die iedere woning heeft met de andere wereld en hierop plaats ik een filter. Witte entiteiten, zoals gidsen en overleden familieleden mogen erin, maar anderen niet. Kenna en haar gezin mogen weer in het huis. Bij binnenkomst is het zoon Tim die als eerste wat zegt: “Waar zijn de spookjes gebleven?”. Tim zag voortdurend de entiteiten en was ook panisch voor ze. Kenna voelt gelijk een rustige en harmonieuze sfeer en kan het bijna niet geloven.

Maar hoe komt het dat het zo geëscaleerd is bij Kenna?

Kenna woont op een grondgebied waar in de Middeleeuwen heksenvervolgingen zijn geweest. Daar komt bij dat hun interieur zwart en wit is en Kenna brandt regelmatig zwarte kaarsen. Zwarte kaarsen worden veel gebruikt voor satanische rituelen. Toen er daarna diverse mediums met salie en wierook het huis probeerden te reinigen, met als doel de entiteiten te verjagen, is de hel losgebarsten. Zwarte entiteiten laten zich niet wegsturen, maar moet je begeleiden naar hun rustplaats waar ze eigenlijk naar verlangen. Het wegsturen maakt ze alleen maar bozer: het is immers hun gebied en dat verlaten ze niet zonder slag of stoot. Wierook en salie werken averechts in zo’n situatie. Kenna is verslagen als ze dit hoort. Ze snapt niet dat de mediums die er geweest waren dit tot dit dramatische hoogtepunt hebben laten komen. Vaak gebeurt dit uit onwetendheid, omdat werken met zwarte entiteiten speciale kennis en ervaring vereist.  Na meer dan dertig  jaar ben ik nog altijd op mijn hoede, omdat er geen enkele huisreiniging hetzelfde is verlopen. Eén van mijn gidsen noemt het:  duveltjes in doosjes.

 

Lees ook: entiteiten wegsturen