Auralifters!

Auralifters zelf verwijderen, kan dat?

Diverse mediums bieden aan om auralifters te verwijderen indien men er last van heeft. Maar wat is een auralifter en waarom kan men het niet zelf verwijderen?

Auralifters zijn negatieve entiteiten, ook wel zwarte entiteiten genoemd, die vastzitten in je aura en jouw energie opslurpen. Ze hebben deze energie nodig om zich te kunnen manifesteren en daarom nestelen ze zich in je aura. Je krijgt klachten zoals: hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, stemmingswisselingen en nog meer onverklaarbare klachten.

Als je in een gebied of huis woont waar veel zwarte entiteiten zijn, dan zal je aura sneller “vollopen”. Vergelijk zwarte entiteiten met vlooien en je zult het beter begrijpen. Als je huis vol met vlooien zit, dan is het begrijpelijk dat jezelf ook vol met vlooien komt te zitten. Wil je van de vlooien af komen, dan zal je het grondig aan moeten pakken en dus ook de omgeving waar je woont vlooienvrij moeten maken. Hetzelfde is ook aan de orde met zwarte entiteiten. Je kunt natuurlijk regelmatig de entiteiten laten verwijderen uit je aura, maar het is beter om het probleem aan te pakken.

Dat kan op diverse manieren. Door de hulp in te roepen van een persoon die ervaring daarmee heeft, maar dan ontstaat er wel een afhankelijkheid. Ikzelf vind het belangrijk dat een mens zichzelf kan redden, zodat je te allen tijde, waar ook ter wereld, jezelf kan ontdoen van negatieve energieën. Tijdens de workshop “Leven met energie” wordt de cursisten geleerd hoe ze zichzelf kunnen ontdoen van auralifters, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook hun gezin kunnen helpen. Tijdens het praktijkgedeelte wordt er geoefend met het verwijderen van auralifters en de theorie geeft je inzichten in energieën waaronder auralifters.

Auralifters zijn niet zichtbaar, maar de “schade” die ze aan een mens aanbrengen is vaak zichtbaar in het gedrag van de mens. Gedrag dat vaak anders wordt bestempeld en dan met medicatie wordt onderdrukt.
Simpele handvatten kunnen ervoor zorgen dat er geen ongewenste gasten meeliften in uw aura.

Meer informatie op Leven met energie