Nieuwbouw spookhuis !

Nieuwbouwhuizen in een spookgebied.

Er bestaat al eeuwen de misvatting dat geestverschijningen alleen voorkomen in oude huizen en in huizen waar ernstige dingen hebben plaatsgevonden. Aangezien in gebieden waar nu geen woningen staan in vroeger tijden best wel ernstige dingen gebeurd kunnen zijn, waarbij men moet denken aan bijvoorbeeld veldslagen, berovingen, moorden en zelfmoorden, zware ongelukken en mishandelingen, kan men er niet van uitgaan dat het hier rustig zal zijn.

Op het moment dat er een nieuwe woonwijk gerealiseerd gaat worden, gaat men eerst het terrein omwoelen om funderingen te kunnen storten. Dat is het moment dat er heel wat entiteiten die aldaar misschien wel al eeuwen zijn blijven hangen in de aarde, nu tevoorschijn komen. Je ziet dan ook vaak dat zo’n wijk bevolkt wordt door vele entiteiten die hun rust nog niet hebben gevonden en die we aanduiden als zwarte entiteiten. Ze zijn zwart omdat ze – om welke reden dan ook – nog niet naar het licht zijn gegaan. De huizen die aldaar gebouwd worden zijn dan ook al bevolkt nog voordat de eerste bewoner zich er vestigt.

Heeft het gezin kleine kinderen, dan is het voor vele in de wijk aanwezige entiteiten een prima plek om energie te kunnen krijgen. En juist die huizen lopen dan al snel vol. En natuurlijk zijn niet alle zwarte entiteiten vervelend, maar de kans dat er vervelende binnenkomen is natuurlijk aanwezig. In deze huizen klagen de mensen over allerlei klachten bij vooral hun kinderen, omdat die doorgaans het aantrekkelijkst zijn voor entiteiten om energie bij weg te halen.

Klachten die de kinderen kunnen krijgen, zijn legio: van slecht slapen, gedragsstoornissen, buikpijn, eczeem, ontlastingsproblemen, bedplassen tot hun tienerleeftijd en nog veel meer onverklaarbare problemen, om nog maar te zwijgen over de problemen die paranormale kinderen krijgen die de entiteiten kunnen zien en/of horen en soms zelfs ruiken.

Een bijkomend verschijnsel dat een huis zwaar kan maken, is het verhuizen van je inboedel van het vorige huis naar je nieuwe huis, indien het vorige huis ook al geteisterd werd door entiteiten: ze verhuizen dan mee in de spullen van het oude huis. Het leeg achterblijvende huis zal daarna een stuk rustiger aanvoelen, ook al zullen niet alle entiteiten mee zijn verhuisd.

Vluchten is dus niet altijd een oplossing voor het probleem.

Lees ook:

Spookhuis

Hoe maken we een huis leeg!

Ervaringen van anderen :

Klachtenvrij

37 jaar wachten op hulp

 

Geef een reactie