Miskraam

Tijdens een huisbezoek maken we vaak wonderlijke dingen mee. Het eindgesprek is vaak een verrassend element wat mooie en soms ontroerende dingen met zich mee brengt. Ook deze keer en dat wil ik graag met jullie delen.

Bob en Kim hebben onze hulp ingeroepen omdat ze zich zorgen maken om hun zoon die slecht slaapt. Iedere nacht wordt hij krijsend wakker en wil dan absoluut niet meer naar bed. Omdat zoon Daan paranormaal is en hun huis heel erg veel ongenode gasten heeft, plannen we een huisbezoek om het huis weer leefbaar te maken.
Na een lange dag, wanneer weer de rust teruggekeerd is, zitten we gezellig aan tafel en mogen ze vragen stellen.

Kim is erg benieuwd welke witte entiteiten op bezoek zijn en wat ze te vertellen hebben. Naast haar staat een klein meisje en die is druk bezig om mijn aandacht te trekken. En daarom besluit ik om even met deze entiteit te babbelen. Het is het ongeboren dochtertje van het stel en deze wil haar ouders duidelijk maken dat ze er is. Ik besluit dit aan Bob en Kim kenbaar te maken, omdat ze er specifiek om vroegen. Kim reageert er erg emotioneel op, maar ook blij, want ze heeft altijd wel geweten dat haar miskraam met 12 weken een meisje was. Ik breng hen in contact met hun dochter en ze voelen duidelijk de koude omhelzing van hun stuiterballetje. Entiteiten zijn koud en deze kou is zo specifiek dat – als je het eenmaal gevoeld hebt – je het ook direct herkent.
Ze besluiten om het meisje een naam te geven en noemen haar Vlinder en ik vind dat een zeer toepasselijke naam voor dit meisje wat nu hier in het huis rondfladdert.

Als ik na een maand Kim aan de telefoon heb, vertelt ze mij dat Vlinder regelmatig op haar schoot zit en dan wel op de momenten dat ze zich niet helemaal stabiel voelt. Ze ervaart het als erg prettig en wordt daardoor ook rustiger.
Kim wil nogmaals dat ik Vlinder omschrijf en ieder woord zuigt ze op.
Wat had ik graag Kim even mijn ogen willen lenen om haar Vlindertje te kunnen zien.

Het zal nooit gewoon worden, de mooie wonderlijke dingen die ik keer op keer mag beleven.
Gelukkig maar!

Delen vind ik altijd leuk.

Geef een reactie