Meest gestelde vragen

Hoe kan ik mijn huis zelf reinigen? Antwoord

Mijn kind heeft last van onverklaarbare  buikpijn, wat kan dat zijn? Antwoord

Lees ook

Mijn kind zegt dat hij/zij spoken ziet, of is het wat anders? Antwoord 

Lees ook

Lees ook

Mijn kind hoort stemmen.

Als een kind helderhorend is dan kan het met zijn gehoor waarnemingen hebben die uit andere dimensies komen. Kinderen die helderhorend zijn en in een huis wonen met zwarte entiteiten krijgen vaak opdrachten dat ze zichzelf en/of anderen moeten pijnigen. Maar ook wordt hun vaak negatieve dingen in hun oor gefluisterd. Door het kind te leren hoe het zich moet afsluiten kan het euvel verholpen worden. Dit kan alleen als er geen sprake is van een kind wat in een huis woont met heftige zwarte entiteiten. Het kind heeft dan vaak ook last van woede-aanvallen en onverklaarbare angsten.

Lees ook 

Mijn kind slaapt nog steeds niet door, en niemand kan wat vinden. Antwoord

Lees ook

Hoe moet ik mijn huis ontdoen van zwarte entiteiten, kan ik salie branden? Antwoord

Lees ook

Hoe kan ik me afsluiten voor emoties en negatieve sferen. En hoe kan ik mijn aura reinigen zodat ik meer energie krijg? Antwoord

Hoe kan ik in contact komen met Bénazir? Antwoord 

Geef een reactie