De gevaren van glaasje draaien (zelfde als Charlie Charlie)

Ghijs:
We kampen al een lange tijd met een probleem en ik vraag me af of U ons kunt helpen. Mijn dochter van 15 is het afgelopen jaar zo enorm veranderd dat we voor raadsels staan. Het was een vrolijke puber en nu is ze slechts een schaduw van zichzelf. We weten niet wat er aan de hand is. Ze is met een groep vrienden op vakantie geweest en sinds die tijd is ze zo veranderd. Als we het haar vragen, krijgen we ontwijkende antwoorden of ze haalt haar schouders op. Help ons alsjeblieft om ons oude meisje weer terug te krijgen?

Als ik Manche een paar dagen later aan de telefoon heb, moet ik moeite doen om het gesprek gaande te houden. Dit soort momenten ben ik blij dat ik via telepathie ook informatie kan verkrijgen. Tijdens het telefoongesprek met zeer lange tussenpozen, leg ik direct contact met haar onderbewustzijn. Zonder dat Manche het weet stuurt ze mij allerhande beelden en kan ik zien wat er aan de hand is. Ik moet wel even slikken om wat ik te zien krijg en snap nu ook waarom Manche deze klachten heeft. Wat ik wel moeilijk vind, is het precies te vertellen wat ik zie, omdat ik het gevoel heb dat ik op de een of andere manier niet tot haar doordring. Ik vraag of ze het goed vindt als haar ouders meeluisteren met het gesprek. Manche doet de telefoon op de luidspreker zodat ik kan uitleggen wat ik gezien heb.

Tijdens de vakantie met haar vrienden hebben ze naar de een film gekeken over paranormale verschijningen. Na de film kwam iemand op het idee om glaasje te draaien om te kijken of ze geesten konden oproepen. Manche die altijd te horen heeft gehad van haar ouders dat dit gevaarlijk is, was er fel op tegen, maar vond geen steun bij de groep. Ze zonderde zich daarom af terwijl de anderen zich bezig hielden met het ritueel. In haar kamer zag ze plotseling een zwarte gedaante die langzaam over haar heen ging hangen en haar zelfs aanraakte. Hij had een soort van capuchon over zijn hoofd waardoor zijn gezicht niet zichtbaar was. Ze was doodsbang maar kon zich niet verroeren. Deze ervaring durfde ze met niemand te delen, omdat ze bang was dat ze voor gek versleten zou worden. Tegen haar ouders durfde ze niets te vertellen, omdat ze wist dat ze fel tegen dit soort rituelen zijn.

Als ze eenmaal thuis is, krijgt ze weer bezoek van de zwarte gedaante. Maar nu gaat het zelfs zover dat hij haar pijnigt, ze wordt geknepen en houdt er blauwe plekken aan over. Nu is het zelfs zo dat hij dagelijks haar bezoekt.
Als ik dit allemaal openbaar zijn ze alle drie geschokt. Moeder huilt omdat haar dochter bloot wordt gesteld aan zoiets verschrikkelijks. Ghijs is boos omdat hij haar niet kan beschermen.
Er moeten stappen ondernomen worden en we bezoeken het huis om deze te ontdoen van de zwarte entiteiten. Inmiddels hebben we niet meer te maken met 1 entiteit, maar met een heleboel. Hun huis is een verzamelplaats geworden van zwarte entiteiten. Het zijn net vlooien en voor je het weet heb je een huis vol. We zijn we de hele dag zoet met het reinigen van het huis om vervolgens het ‘schone’ huis af te sluiten. De bewoners ontdoen we van auralifters en dat kun je duidelijk zien bij Manche die meteen een andere uitstraling krijgt en zich beter gaat voelen.

We besluiten om haar vriendengroep in te lichten, omdat ze niet weten wat ze zichzelf op de hals halen met dit soort spelletjes. Die zijn diep geschokt als ze van mij te horen krijgen wat voor een impact die avond heeft gehad voor Manche. Ze voelen zich schuldig en zien in wat voor een risico ze genomen hebben.
Met glaasje draaien roep je entiteiten op die in de lagere sferen zijn en dat zijn altijd zwarte entiteiten. Een onschuldig ogend ritueel kan daardoor enorme gevolgen hebben, zeker als je er gevoelig voor bent net als Manche.

Glaasje draaien en geesten oproepen door middel van een ouijabord zijn vergelijkbaar met Charlie Charlie Challenge.

Dus ook de gevaren!

Klachten die je kunt krijgen: buikpijn, hoofdpijn, schouder- en nekklachten, neerslachtigheid, korte lontjes, vermoeidheid en slecht slapen.

Lees ook deze informatie

Wekelijks heb ik een GRATIS telefonisch spreekuur voor ouders.