Begeleiding

Het ‘Concept Bénazir’ is een manier van leven én beleven. Als contextuoloog zie ik de mens in een breder perspectief. Door diverse wetenschappen bij elkaar te voegen krijg je een beeld die vanuit diverse invalshoeken bekeken wordt.

Het ‘Concept Bénazir’ ziet de mens als uniek individu die verbonden is met zijn omgeving. Een omgeving waar individuen soms hun plekje niet kunnen vinden. Het ‘concept Bénazir’ slaat een brug tussen het individu én zijn omgeving. Dat kan zijn op psychologisch, pedagogisch óf parapsychologisch gebied. Praktische handvatten, informatie, begeleiding, trainingen of mensen in contact brengen met elkaar, dat is waar het ‘concept Bénazir’ voor staat. Je manier van leven én beleven kan een kloof veroorzaken met je omgeving. Laat ons een brug slaan zodat leven weer genieten wordt.

Begeleiding: Concept Bénazir kan begeleiding en ondersteuning geven aan ouders op de drie P -gebieden. We helpen een brug te slaan tussen instellingen, scholen en hulpverleners zodat er duidelijkheid komt en effectieve hulp geboden  kan worden voor het kind. Een kind is geen meubelstuk die telkens maar weer verplaatst dient te worden van de ene hulpverlener naar de ander. Concept Bénazir ziet een kind als een individu en levert daarom ook maatwerk zodat elk kind ook de juiste hulpverlener krijgt op zeer korte termijn. Iedereen is anders en daarom is individuele benadering de kracht van ons werk.