Contact overleden oma

Casus positieve paranormale ervaring

 Moeder

Ik heb een zoon van 6 jaar en ik denk dat hij spoken ziet. Maar het gekke is, dat hij er helemaal niet bang voor is. Als hij alleen in zijn kamer is, kan hij hele gesprekken voeren met zijn spook. Ik weet niet of het een echt spook is. Hij beschrijft het als een vrouw zonder armen en benen en dat lijkt me toch doodeng voor een kind.  Ze zweeft met hem mee en vertelt hem ook als hij iets wel of niet moet doen. Het beangstigt me, omdat ik bang ben dat hij straks in de ban is van het ‘spook’ en zijn eigen wil opzij wordt gezet. Bénazir, kunt U mij vertellen of ik  een reden heb om me ongerust te maken?

Bénazir

De ouders van Bodé sturen mij via mail een foto door van Bodé. Via de foto probeer ik contact te leggen met Bodé. Soms geven kinderen mij de mogelijkheid dat ik met ze mee mag kijken naar wat ze ook werkelijk zien. Hoe doen ze dat?

Op telepathische wijze zenden ze mij beelden door van datgene wat ze zien. Om er zeker van te zijn dat het de juiste beelden zijn, ga ik vaak ook langs bij de kinderen om te controleren of het klopt wat ik door heb gekregen.

Bodé praat vrijuit over zijn spookje als hij tegenover mij zit. Hij heeft duidelijk geen kenmerken van een kind dat de paranormale wereld eng of raar vindt. Zijn ouders zijn overbeschermend en voelen zich duidelijk niet op hun gemak als Bodé over zijn spookje praat. Ze kunnen maar niet begrijpen waarom een entiteit zonder armen en benen geen angstige indruk op hun zoon maakt. Laten we eerlijk zijn: als volwassene zou je zo’n entiteit niet verwelkomen.

Als ik met hem naar zijn kamer ga, laat hij mij zijn spookje zien. Nu snap ik ook waarom deze verschijning allesbehalve angstwekkend is. Bodé ziet namelijk een wolkje. Omdat hij het wolkje ook kan horen, weet hij dat het een vrouwenstem is die tegen hem praat. In kindertaal of -gedachten vertaald: een vrouw zonder armen en benen die kan zweven.

Het wolkje blijkt zijn oma te zijn, die hij nooit gekend heeft. Toen zijn moeder in verwachting was van Bodé, stierf haar eigen moeder plotseling. Moeder en dochter hadden een enorm goed contact en oma verheugde zich erg op haar eerste kleinkind. Ze had  al een box gekocht, omdat ze twee dagen in de week zou oppassen. Tragisch genoeg heeft ze nooit haar kleinzoon Bodé gezien, althans dat denkt haar dochter. Als ik vertel wie het wolkje is, is moeder enorm geëmotioneerd: haar wens is uitgekomen! Ze had zo graag haar zoon aan haar moeder willen laten zien en nu blijkt dat haar zoon gewoon contact heeft met zijn oma. Plotseling is moeder niet meer angstig voor het spookje van Bodé. Ze weet weinig over paranormale zaken en ik leg haar het één en ander uit. Kinderen tot ongeveer 7 jaar oud staan vaak open voor de paranormale wereld en het grootste gedeelte van die kinderen heeft een positieve paranormale ervaring. Sommige kinderen beseffen het niet eens en anderen ervaren het niet als vervelend.

De omgeving is een spiegel voor het kind en daarom is het belangrijk hoe deze omgeving reageert.

Neem een kind serieus en behandel het alsof het normaal is. Doe er niet dramatisch over.

Kinderen met negatieve paranormale ervaringen hebben een speciale aanpak nodig.

Ze hebben als het ware zenders uitstaan en ontvangen informatie uit de andere wereld; informatie die niet altijd prettig is en waarvan ze vaak niet weten wat ze ermee aan moeten.

Stel je eens voor dat je ergens loopt met een kind en het kind ziet dat er daar een luguber ongeluk plaats heeft gevonden. Je kunt je misschien voorstellen wat er door zo’n kind heengaat. Maar ook hoe onveilig het zich voelt, als er te pas en te onpas informatie aan je doorgespeeld wordt waar je niet om gevraagd hebt. Als je mensen ziet waar je bang van bent. Als je weet, dat andere mensen dit niet kunnen zien en jij wel. En wat willen ze van je? Je wilt het weten, maar je bent te bang om het aan ze te vragen, omdat je niet weet of ze gevaarlijk zijn. Eigenlijk wil je het liefst dat ze gewoon weggaan en je met rust laten.

 Omdat Bodé zijn wolkje als prettig ervaart, is er ook helemaal geen speciale hulp van mijn kant nodig. Bodé is bevoorrecht, dat hij op zo’n mooie, maar vooral speciale manier met zijn oma contact mag hebben. Omaliefde, tijdloos en zonder grenzen.