Kids H. uit Hoogeveen.

Onze 3 dames van nu respectievelijk 2, 6 en 7 jaar en hun ontmoeting met Bénazir was zeer bijzonder. Hoe spannend ze het ook vonden, ze waren in een mum van tijd vertrouwd met Bénazir.

Zou het nou door het rolletje snoep zijn gekomen wat ze bij thuiskomst van Bénazir kregen?!? Nee, gekheid. Bénazir straalt zo’n intense rust uit dat dit direct bij de kinderen te merken was. Geweldig om te zien hoe de kinderen daarop reageerden.

Tijdens de reiniging zelf waren ze niet thuis en ze mochten na afloop thuiskomen.
Zo gezegd, zo gedaan. ‘s Avonds tegen elf uur was de reiniging ten einde en mochten de kinderen komen.
Onze jongste telg van één jaar is paranormaal begaafd en zag vaak allerlei nare dingen hier in huis. Zij reageerde wel het meest bijzonder op de ontmoeting met Bénazir. Ze had vanaf het moment van binnenkomst alleen maar oogcontact met Bénazir en ging op een gegeven moment ook erg vreemd ademhalen. Bénazir was onze andere twee kinderen aan het ontdoen van entiteiten en dit zag onze jongste telg. Na hulp van een net zo’n lieve man – meneer F – ging het beter. Bijzonder wat deze mensen allemaal voor elkaar krijgen en waarmee ze anderen kunnen helpen.

 

Toen was het tijd om de kinderen naar bed te brengen. Nu hebben we met de oudste twee niet veel problemen gehad, maar bij onze jongste van twee waren haar doorslaapnachten te tellen op één hand en dat zagen we ook nu niet echt zitten. We hebben haar zelf naar bed gebracht en wat we al dachten: huilen, al was het bij verre na niet zo erg als de afgelopen jaren, dus dat vonden wij al een geweldige ervaring. Daarna bood Bénazir aan om naar onze dochter toe te gaan en jawel hoor, het wonder geschiedde: onze dochter gaf na nog geen vijf minuten tegenstribbelen de strijd op. Iets wat ons nog vers in het geheugen ligt, omdat het voor ons de ‘bevestiging’ was van: nu is het goed hier in huis.

Onze oudste twee kwamen ‘s morgens uit bed met de vraag: komt Bénazir vandaag nog langs, want wij vinden haar een hele lieve oma met mooi haar! De benaming van onze jongste dame voor Bénazir is SCHATJE! Kortom, volgens mij zegt de reactie van de kinderen genoeg over Bénazir!

Geef een reactie