Een huis reinigen op afstand, wat is het gevolg?

Vaak krijgen we het verzoek of we een huis eventjes op afstand willen reinigen. Helaas doen we dat niet, omdat op afstand een huis reinigen niet effectief en doeltreffend is. Als wij als team een casus aannemen, dan willen we 100 % resultaat boeken en dat bereik je NOOIT als je een huis op afstand reinigt.

Waarom niet?
Als je huis vol zit met entiteiten, dan zitten ze door heel het huis.
Overal waar menselijke- of dierlijke energie in zit daar kun je entiteiten aantreffen. Dat betekent dat het er in de praktijk op neerkomt dat alle spullen goed gecleaned moeten worden, want als je iets even hebt aangeraakt dan zit er menselijke energie in. Wil je dit goed doen, dan kun je dit vanaf een afstand niet goed cleanen omdat je geen zicht hebt op ALLE spullen in de woning en niet kan controleren of het daadwerkelijk ‘schoon’ is.
Pas als het huis helemaal clean is dan kun je het huis goed afsluiten door een filter op het etherisch venster te plaatsen. Doe je dit niet, dan zal het huis weer volstromen, aangezien het venster nog open is. Als een huis GOED gecleaned is, voel je het meteen en reageren de kinderen er bij terugkomst vaak meteen op.

Wat gebeurt er als je een huis vanaf een afstand cleaned?
Je zorgt dat er heel even rust komt, maar al snel wordt het huis vele malen onrustiger dan voorheen. Behalve als je dit dagelijks cleaned, wat onbegonnen werk is en volkomen zinloos. Want waarom zou je niet meteen goed werk afleveren, zodat het in één keer goed schoon is. Door in het ‘potje’ negatieve energie te roeren, veroorzaak je dat ook de niet actieve energieën
‘opgewekt’ worden. Vaak zie je ook de problematiek verschuiven. Kinderen slapen bijvoorbeeld nu wel door, maar er ontstaan andere lichamelijke- en/of geestelijke klachten zoals: stemmingswisselingen, angsten, vermoeidheid, nek- en schouderklachten en hoofdpijn.

Kan één entiteit veel last veroorzaken?
Een zwarte entiteit is bijna nooit alleen. Energieën groeperen zich, oftewel bundelen zich. Alles om ons heen bestaat uit energie en iedere energievorm bestaat uit min en plus. Minenergie trekt minenergie aan en wordt op deze wijze een bundel van min. En zo is het natuurlijk ook met plusenergie.
Entiteiten zijn energieën en ofwel plus-, of min-energie. Als men één entiteit in je huis aantreft die zorgt voor onrust, dan zit je hele huis naar alle waarschijnlijkheid vol met zwarte entiteiten omdat deze zich altijd bundelen. Het is wel mogelijk dat de paranormale persoon slechts enkelen kan waarnemen, maar dat wil niet zeggen dat er niet meer is. Er zijn zoveel dimensies en een mens kan slechts een paar waarnemen. Het gebeurt dan ook vaak dat een medium dan zegt: ik heb 1 á 2 entiteiten aangetroffen die voor de onrust zorgden. Het medium kon slechts enkelen waarnemen en die heeft hij dan ‘verwijderd’.

Ook hier zal het huis slechts voor korte tijd ‘rustiger zijn’. Entiteiten kunnen de grootte hebben van een stuiterbal en daardoor zich overal in de woning ophouden. Zwarte entiteiten kunnen ook iedere gedaante aannemen die ze willen en doen dit vaak om vertrouwen te wekken. Een overleden familielid die in het licht zit zal doorgaans NOOIT kinderen lastig vallen en bang maken.
Dat er met een huisreiniging vaak veel meer bij komt kijken dan hetgeen men vermoedt, maak ik dagelijks mee. Men denkt vaak dat het simpel op te lossen is door even door het huis heen te wandelen en zo weer de rust te verkrijgen. Deze onwetendheid komt sommige kinderen duur te staan, omdat ze
dan vaak nog meer last hebben van de energieën in hun huis.

Als je je huis wil laten reinigen, doe het dan op een doeltreffende en effectieve manier. Je kunt beter niets doen dan dat er door onkundigheid een hel veroorzaakt wordt. Vergelijk het met een blindedarmontsteking: als je die hebt, dan wil je ook graag door een chirurg geopereerd worden en niet door de slager op de hoek die toevallig ook een mes heeft. Het kan goed gaan als de slager het doet, maar de risico’s zijn enorm. Wil je je kind daaraan blootstellen?

Ik zou dan alleen kiezen voor een operatie als ik zeker weet dat ik te maken heb met mensen die weten wat ze doen.

En U?

 

Geef een reactie