Demonen, wat zijn dat?

Een demon wordt gewoonlijk opgevat als een ‘gevallen engel’, ‘duivel’, of ‘boze of onreine geest’, volgens Wikipedia. Maar is er ook een nuchtere verklaring voor demonen? JA!!!!
Alles om ons heen bestaat uit energie en energie bestaat uit plus en min. Zonder plus geen min en andersom. Demonen zijn eigenlijk bundelingen van negatieve energie, oftewel min-energie. Er zijn diverse soorten negatieve energie die ook ervoor zorgen dat je diverse bundelingen krijgt, genaamd demonen.

MENSELIJKE DEMONEN
Menselijke ontladingen zijn één van de oorzaken waarom demonen kunnen ontstaan. Ik noem ze eigenlijk liever ontladingen dan demonen, omdat het minder beladen is. Een mens heeft zes basisemoties en vier van deze basisemoties zijn min-emoties. Verdriet, angst, woede en afkeer zijn min-emoties. Door het ontladen van deze vaak onbewuste emoties kunnen er “zware”, emotioneel beladen plekken ontstaan. Gebeurt dit jaar in jaar uit dan kan zo’n bundeling zeer heftig en zwaar worden. Als je gevoelig bent voor energieën, zal dit direct gevolgen hebben op je geestelijke- en lichamelijke gezondheid. Klachten zoals: buikpijn, hoofdpijn, schouder- en nekklachten, neerslachtigheid, korte lontjes, vermoeidheid en slecht slapen komen dan voor. Omdat deze min-bundelingen zijn ontstaan uit menselijke ontladingen, noemt men deze menselijke demonen. Zulke menselijke demonen vind je vaak op sommige plekken in huizen.

OVERPRIKKELING
Opeenhopingen van negatieve energieën kunnen ook ontstaan door de jaren heen, omdat er een heftige strijd is gevoerd. Denk maar aan oorlogen. Er komt dan zoveel negativiteit in één gebied, dat je vaak ziet dat het hele gebied zwaar aanvoelt. Kinderen zijn daar erg gevoelig voor en kunnen dan overprikkeld raken. Overprikkeld gedrag kenmerkt zich door overdreven druk en provocerend gedrag of teruggetrokken, neerslachtig gedrag. Je ziet vaak op scholen in zo’n omgeving dat er veel kinderen zijn met rugzakjes en gediagnosticeerde stempeltjes. Maar ook gebieden waar droogleggingen zijn geweest zorgen voor veel negatieve bundelingen. Als er dan huizen gebouwd worden op dit soort gebieden, kunnen er vervelende situaties ontstaan. In samenwerking met de menselijke ontladingen kunnen de negatieve krachten zo groot en heftig worden,dat mensen er zelfs ziek van kunnen worden. Door professioneel toevoegen van – onder andere plus-energie – zal de ruimte lichter en prettiger aanvoelen. Ik wil wel benadrukken dat men wel moet weten wat men doet en niet zomaar een tip van internet moet afplukken om het probleem op te lossen.

PLUS EN MIN
Demonen zijn al eeuwenlang in iedere religie tegenhangers van het goede. Als je het rationeel gaat bekijken en alles terugbrengt naar min en plus, dan kan je het verklaren. Geloof staat voor goed en is dus plus en een demon staat voor slecht en is dus min. Iedere religie vraagt bescherming tegen het kwaad, oftewel vraagt of men er voor wil zorgen dat een mens niet teveel aan negatieve energie blootgesteld wordt.

Er kan dus gesteld worden dat een mens die teveel blootgesteld wordt aan min-energie zowel psychische als fysieke klachten krijgt. Het is daarom verstandig om bij onverklaarbare klachten even stil te staan bij negatieve energieën die misschien wel de oorzaak ervan kunnen zijn. En of men deze energieën nou demonen, ontladingen of wat anders noemt, dat maakt niet uit. Het bestaat uit min-energie en teveel ervan is niet goed voor mens én dier.

Geef een reactie