Contact met Bénazir

Om met Bénazir (Bianca Nazir) in contact te komen kunt u uw hulpvraag mailen naar vraag@benazir.nl.

Als Bénazir iets voor u kan en mag betekenen dan ontvangt u een mailtje met de tijden voor het telefonisch spreekuur. Tijdens het telefonisch spreekuur zal Bénazir u zoveel mogelijk proberen te helpen door informatie te verstrekken die u verder kan helpen. Daarvoor heeft ze een foto nodig. Ze maakt gebruik van haar Facebookaccount  Bénazir contextuoloog.

Indien u geen Facebook heeft dan kunt u een foto maar dan wel ruim van  te voren mailen Het moet een frontale foto zijn waar de persoon alleen op staat.

Op Facebook heeft Bénazir een besloten forum waar veel informatie staat en als ze u heeft gesproken en ze acht het nodig, dan zal ze u uitnodigen voor dit forum genaamd Meeting Point (MP).

Hier kunt u direct vragen stellen die door Bénazir en haar team beantwoord zullen worden. Het is dus vaak raadzaam om een Facebook account ervoor aan te maken als u meer informatie wenst. Op diverse social media platformen is Bénazir actief, echter hier zal ze niet op vragen ingaan omdat het te tijdrovend is. U kunt er wel informatie vinden over diverse onderwerpen.

 

Tijdens het telefonisch spreekuur maak ik gebruik van: Facebook Bénazir contextuoloog

Geef een reactie