Benaziertje

Een nieuwe visie, een nieuwe kijk  op een eeuwenoud onderwerp: de mens en zijn omgeving.

 

Informatie verstrekken op een nuchtere manier kan het begin zijn tot begrip voor een onbekend onderwerp.

Door middel van  dit boekje wil ik op een nuchtere manier Psychologie, Pedagogie en Parapsychologie naast elkaar leggen om daardoor duidelijkheid te verschaffen over zaken waar op dit moment weinig tot geen informatie over bekend is.

Toch hebben we er dagelijks mee te maken en kan het de nodige problemen veroorzaken, omdat we niet precies weten wat we ermee aan moeten. Er zijn zoveel wild-west verhalen op internet te lezen over entiteiten en het verwijderen ervan, dat je als leek vaak niet weet waar je goed aan doet.

Als team zijn we pioniers op dit gebied met jarenlange succesvolle ervaringen, omdat we het nuchter en zoveel mogelijk wetenschappelijk benaderen. Maar het belangrijkste is misschien wel dat we onze technieken continu verbeteren en op zoek gaan naar nieuwe ontwikkelingen en informatie over dit onderwerp. We ontwikkelen ons voortdurend en daarom zal ons informatieboek ook jaarlijks vernieuwd worden.

Omdat leven in een huis met negativiteit vaak pedagogische problemen veroorzaakt,  hebben we ook pedagogische tips toegevoegd.

Een nieuwe visie, een nieuwe kijk willen we brengen op een eeuwenoud onderwerp: de mens en zijn omgeving.

Met dit boekje wil ik graag dit begin maken!

Het boekje (100 pagina’s) is te bestellen via info@benazir.nl (alleen voor cliënten en cursisten)
De prijs is €7,95 inclusief verzendkosten in geheel Nederland.
Voor overige landen komt er €1,30 bij.

Geef een reactie