Mijn vader is een donor!

 

Fenna en Bart hebben een duidelijke  kinderwens, maar Bart is helaas onvruchtbaar. Ze besluiten om gebruik te maken van een anonieme donor. Fenna wordt kunstmatig geïnsemineerd en raakt in de verwachting van een zoon. Het huwelijk houdt echter geen stand, want Bart kan het niet verwerken dat zijn vrouw een kind van een ander draagt. Fenna bevalt van Pim en voedt hem alleen op. Vijf jaar later wordt Fenna benaderd door het ziekenhuis dat het nog mogelijk is om zich weer te laten insemineren, omdat er nog donorzaad is van dezelfde donor. Ze besluit om haar gezin uit te breiden en Pim krijgt een broertje genaamd  Job. Het gezin heeft het fijn samen en Pim en Job weten dat ze van een donorvader zijn. Als Pim 24 jaar is wordt hij toch erg nieuwsgierig naar zijn vader, omdat hij trekjes bij zichzelf ziet die duidelijk niet van zijn moeder zijn. Ook lijken Pim en Job qua uiterlijk niet op elkaar en je zou niet zeggen dat het twee broers zijn. Pim vraagt aan mij of ik in zijn onderbewustzijn wil duiken om zo meer info te krijgen van zijn vader. Dat kan inderdaad, want het onderbewustzijn van een mens is net een harde schijf. Er staat zoveel opgeslagen, ook afdrukken van je ouders, broers en zussen. Via het onderbewustzijn kun je informatie krijgen waar een mens zich niet eens bewust van is. Vandaag ga ik speuren op de harde schijven van de broers om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over hun biologische vader.

Mijn vader is een donor

Dit laten ze me zien via telepathie:

Hun vader Huub is een tengere man met licht, krullend haar. Een zeer intelligent persoon die weloverwogen heeft besloten om zijn donorzaad te schenken. Het is een wetenschapper die sociaal niet vaardig is. Wel erg zacht qua karakter en onbaatzuchtig. Zijn hele leven stelt hij in dienst van de mensheid in de hoop iets goed te kunnen bijdragen, zodat deze er beter van wordt. Een gezin heeft hij niet. Hij heeft slechts een kortstondige  relatie gehad met een dominante vrouw met wie hij absoluut geen kinderen wilde. Ik zie beelden van de vader en zie maniertjes die Pim van hem heeft geërfd. Job lijkt qua uiterlijk erg op zijn vader, maar Pim heeft zijn bewegingen, innerlijke beschaving en creativiteit. Ik verbaas mezelf erover dat een kind dat nooit zijn biologische vader gekend heeft toch dezelfde maniertjes heeft als zijn vader. Maar ook de voorkeur voor voedsel heeft Pim duidelijk van zijn vader. Huub heeft weinig vrienden, maar is wel erg loyaal naar de paar vrienden die hij heeft. Pim is  net zo: als je hem als vriend hebt, dan ben je er echt rijk mee, een vriend waar je duidelijk op kan rekenen. Wat het meest bijzondere is van Huub is dat hij heel doelgericht bezig is met zijn leven en alles staat ook in het teken hiervan. Ook dit zie ik terug bij Pim, die op zestienjarige leeftijd al had bepaald welke richting hij op wilde en nu druk bezig is met zijn droom te verwezenlijken. Nu weet Pim eindelijk van wie hij die gedrevenheid heeft. De ontbrekende puzzelstukjes heeft hij nu gevonden.

Pim heeft zeker niet de behoefte om zijn biologische vader te ontmoeten, maar heeft nu wel de rust gevonden. Job echter is met hele andere dingen bezig en voor hem heeft de informatie over zijn biologische vader geen prioriteit in zijn leven.

Het was een bijzonder gesprek met een mooie afronding.

Geef een reactie