In deze lezing wordt op een nuchtere, psychologische manier gekeken naar de uitdagingen van een Hoog Sensitief Persoon. Door het ontvangen van te veel prikkels kunnen er struikelblokken ontstaan. Als je deze  niet goed of maar gedeeltelijk kan verwerken, kan er een overprikkeling ontstaan. Een overprikkeling die allerlei lichamelijke en geestelijke klachten met zich mee kan brengen, zoals: gedragsproblemen, angststoornissen, stemmingswisselingen, burn-out, vermoeidheidsklachten en onverklaarbare lichamelijke klachten.

Het bijzondere van deze lezing is dat Bénazir en Cliff laten zien dat Mind & Body één zijn. En wil je als HSP-er weer grip krijgen op je leven dan moet je je Mind & Body de aandacht geven die ze daadwerkelijk nodig hebben. Het resultaat zal zijn: meer energie, maar ook verschillende lichamelijke en geestelijke klachten zullen verminderen, zelfs verdwijnen.

Bénazir is een autoriteit op het gebied van HSP en haar revolutionaire zelfontwikkelde afsluittechnieken worden door duizenden mensen wereldwijd gebruikt.

Cliff is een specialist op het gebied van lichaam én voeding. Hij coacht dagelijks enorm veel mensen om hun doelen te halen op diverse fronten. Een mooie, maar ook waardevolle samenwerking die geresulteerd heeft in deze gratis lezing.

Wil je deze bijwonen, dan kan dat  op zondag 25 februari en op zondag 15 april van 14.00 – 16.00 uur in Lommel (België). Aanmelden kan via mail:meet@benazir.nl