round image on layout top

Emotie en gedrag.

juli 6, 2012 by admin divider image

Emoties, wie kent ze niet? Soms kunnen ze ons erg in de weg staan doordat ze of teveel of te weinig aanwezig zijn voor ons eigen gevoel.

Tijdens de training leren de cursisten hoe emoties werken en hoe te reageren op emoties van anderen. Stevig in je schoenen leren staan, dat is wat onze training wil bereiken. Dat kan alleen als je je eigen emoties, maar ook die van een ander begrijpt.

Informatie die opgeslagen staat in het onderbewustzijn van de cursist wordt tijdens de training gebruikt waardoor men kan spreken van een unieke emotietraining die dieper gaat dan welke andere training dan ook. Blokkades waar men zich niet van bewust was, worden bewust gemaakt en worden ook weggewerkt.

Ruim meer dan 1 miljoen Nederlanders heeft last van angststoornissen. Waar komen deze vandaan en kunnen we er zelf wat mee doen? Door onbewuste emoties bloot te leggen, oftewel bewust te maken leren we onszelf weer begrijpen en kun je zelf weer het heft in eigen handen nemen. Je kunt je eigen emoties met behulp van aangereikte handvatten zelf gaan reguleren.

Deze training is geen therapie, maar een handvat om angsten, woedeaanvallen en stemmingswisselingen beter te leren begrijpen en te leren hanteren.

Wat komt eraan de orde?
Hoe kan ik mijn emoties beter onder controle houden?
Hoe kan ik mijn zelfbeeld vergroten en die van mijn kind?
Hoe leer ik nee zeggen?
Hoe kan ik mijn woede controleren?
Hoe kan ik mijn angst overwinnen?
Hoe kan ik het gedrag van mijn kinderen leren begrijpen?
Hoe kan ik mezelf assertiever maken?
Hoe stel ik mezelf op tegenover dominant gedrag?
Hoe leer ik leven met HSP?

De workshops worden gegeven in het Congrescentrum Bergse Bossen in Driebergen.
Ze zijn van 09.30 uur tot 17.00 uur inclusief een uitgebreide lunch, koffie, thee en cursusmateriaal.
Interesse?
Mail naar meet@benazir.nl


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 Bénazir