Agenda van Bénazir

Bénazir is de pionier wat betreft het ontwikkelen van nieuwe technieken voor HSP-ers.
Ze geeft er tijdens haar gratis lezingen informatie over, maar de workshop Leven Met Energie geeft uitgebreide praktische informatie en handvatten om de zelfredzaamheid van een HSP te bevorderen.

Leven Met Energie 2  is een vervolgworkshop voor mensen die enthousiast geraakt zijn en wat intensiever met gedachtekracht willen werken. Maar ook de invloeden van verdriet in je leven komen aan de orde. In Leven met energie TRAVEL komen praktische oefeningen en tip aan de orde die helemaal gericht zijn hoe je jezelf kunt ‘redden’ op vakantie als er negatieve energieën zijn.

En met de workshop Manuele Tachyon Energie voor gevorderden, komt ze met verrassende en revolutionaire technieken die aansluiten op Leven Met Energie 2. De oosterse- en westerse cultuur worden samengevoegd tijdens deze workshop waardoor je van alle beide culturen het mooiste kunt integreren in je leven om het net even wat aangenamer te maken. Navigeer je leven op eigen kracht is een workshop met wonderlijke trucjes en afsluittechnieken waardoor werken met gedachtekracht en MTE iets magisch krijgt. Een blik met krachtige, bijzondere en verbluffende tooltjes wordt tijdens deze workshop geopend. Dit is dé workshop van 2019.

Ook de psychologische workshops Inzichten in Angsten en Loslaten doe je zo,  komen met nooit eerder vertoonde inzichten voor mensen die te kampen hebben met angsten of wat meer erover willen weten. Dat angsten  generaties lang doorgevoerd kunnen worden is confronterend, maar ook een eyeopener om het patroon te kunnen doorbreken. Het is geen therapie, maar een nuchtere workshop waar inzichten geven en handvatten bieden de boventoon voeren. Loslaten doe je zo laat je de weg van vrijheid zien en rekent af met het verleden.

De pedagogische workshop Opvoeden wordt leuk zijn bedoeld om een gezin op een snelle, effectieve en doeltreffende manier weer op de rails te krijgen. Het gezin is immers de basis van onze maatschappij.

Bénazir is veelzijdig en dat blijkt wel uit de workshops die ze aanbiedt.

Workshops Najaar 2019

Leven Met Energie 2

Zondag 8 september 2019 (Driebergen)

Een vervolg workshop die leert hoe om te gaan met onze bronenergie. Wat is het en hoe kan je jezelf ermee verbinden. Wat zijn de gevolgen ervan als we contact verliezen met onze bron? Deze workshop zit vol met praktische tips, oefeningen en informatie. Een praktijkworkshop die dieper ingaat op hoe men zijn leven kan verbeteren met de bronenergie als sleutel. Men krijgt ook zelfredzaamheidsoefeningen om je omgeving zelf te veraangenamen. Een sleutel voor een aangenaam leven met energie.

De onderwerpen zijn:
Leven met bron energie
Verbinden met de bron
Het snel herstellen van je energetisch lichaam en ontdoen van min-energie
Je omgeving snel ontdoen van min-energie
Zelfredzaamheid tooltjes als men zich langdurig in een negatieve omgeving bevindt
Meer dan 10 praktijkoefeningen!!!

Inschrijven en informatie: workshop@benazir.nl

 

Leven Met Energie basis

Zondag 6 oktober 2019 (Driebergen)

HSP workshop

De workshop voor HSP-ers!   
Alles bestaat uit energie, u ook!

Maar als deze energie een negatieve invloed op je heeft,  hoe moet je deze dan weren of eventueel omkeren. Tijdens de workshop gaan we in op diverse aspecten van de mens en zijn omgeving die van belang zijn om je eigen geluk te kunnen bepalen. Het doel van deze dag is de mensen hun zelfredzaamheid weer terug te geven doordat je weet hoe je je kunt afsluiten van negativiteit. Onderwerpen als HSP, gedachtenkrachten en emoties komen aan de orde. U krijgt in vogelvlucht  tijdens de theorielessen te zien hoe u verbonden bent met uw omgeving. Tijdens de praktijklessen krijgt u handvatten hoe u zich kunt handhaven in een negatieve omgeving. Neem het heft weer in eigen handen met LME.

 

Navigeer je leven op eigen kracht

Zondag 24 november 2019 (Driebergen)

Gedurende je leven kun je door omstandigheden van de hoofdweg van je leven raken. Het zijspoor waar je op terecht komt,zorgt vaak voor nog meer ongemakken. Naarstig ben je op zoek naar je hoofdweg, maar helaas ben je de plattegrond kwijtgeraakt. Dat kan zorgen voor stress, angst, stemmingswisselingen, een disbalans en lichamelijke en emotionele uitputting, omdat je vaak geen nieuwe mogelijkheden ziet.

Tijdens deze workshop leren we je om je leven te navigeren door middel van je eigen kracht. Met heel veel praktijkoefeningen gaan we aan de slag, waardoor het een actieve, leerzame en wonderlijke workshop wordt.

Gedachtenkracht en manuele tachyon energie (MTE) kunnen een mooie routeplanner van je leven worden.

 

Nieuwe workshops medio 2020

Zondag 19 januari 2020 (Driebergen)

HSP workshop

De workshop voor HSP-ers!   
Alles bestaat uit energie, u ook!

Maar als deze energie een negatieve invloed op je heeft,  hoe moet je deze dan weren of eventueel omkeren. Tijdens de workshop gaan we in op diverse aspecten van de mens en zijn omgeving die van belang zijn om je eigen geluk te kunnen bepalen. Het doel van deze dag is de mensen hun zelfredzaamheid weer terug te geven doordat je weet hoe je je kunt afsluiten van negativiteit. Onderwerpen als HSP, gedachtenkrachten en emoties komen aan de orde. U krijgt in vogelvlucht  tijdens de theorielessen te zien hoe u verbonden bent met uw omgeving. Tijdens de praktijklessen krijgt u handvatten hoe u zich kunt handhaven in een negatieve omgeving. Neem het heft weer in eigen handen met LME.

Medio 2020 zal Bénazir een nieuwe reeks van  vier workshops aanbieden genaamd het HSP carré.

Het zijn workshops waar diverse onderwerpen behandeld worden en handvatten voor gegeven worden.

Ze zijn onafhankelijk van elkaar te volgen en vormen samen een schat van informatie en handvatten voor een Hoog sensitief Persoon.

Het zijn korte workshop die drie uur duren en op diverse plaatsen in Nederland en België gegeven zullen worden.

HSP carré bestaat uit 4 zelfstandige workshops 

Less stress 
Leren omgaan met stress en Bénazir heeft een anti-stress programma  ontwikkeld waardoor een emotionele terugval vermindert.

Het is een programma dat direct een gunstige invloed heeft op de emotieverwerking van mensen.

Even niet HSP
Tijdens deze workshop leert men snelle afsluittechnieken waardoor men handvatten krijgt hoe om te gaan met Hoog Sensitiviteit.

Energie in mijn leven

Je energielevel verhogen en blokkades opruimen zijn zaken die aan bod komen tijdens deze workshop.

De krachtigste vrije energie die er beschikbaar is, zal een verrijking worden in uw leven als u het toelaat

Angst ombuigen naar vertrouwen

Bénazir heeft een theorie ontwikkeld  waar duidelijk naar voren komt hoe angsten ontstaan.

Doordat zij toegang heeft tot het onderbewustzijn van de mens, heeft zij de kans gehad om een kijkje te nemen binnen in de mens zijn belevingswereld.

Samen met een grote dosis psychologische kennis en ervaring is de workshop ontstaan.

GAVE training (Zoetermeer) start medio 2021

De Gave training is veel intensiever en kindgerichter geworden.
Dat houdt in dat we maximaal 5 kinderen per training hebben,waardoor je bijna een individuele benadering krijgt. De GAVE training is in 3 groepen onderverdeeld (A,B,en C).
Het doel van deze training is dat de kinderen leren om met hun HSP/HCP om te gaan op een speelse en leuke manier.

A-Groep
6 en 7 jaar
Magische trucjes leren en in de praktijk toepassen.
Uitzoeken wie je bent aan de hand van Bert en Ernie (min of plus persoon)
Leren omgaan met ervaringen en emoties door Bert en Ernie
Samenwerken is leuk.

B-Groep
8 tot en met 10 jaar
Je eigen afsluittechniek maken en in de praktijk toepassen.
Waar raak je overprikkeld van?
Hoe krijg je vertrouwen in jezelf?
Gezamenlijke opdracht plannen, maken en uitvoeren.

C-Groep 
11 tot en met 13 jaar
Je eigen afsluittechniek maken en in de praktijk toepassen.
Wat voor effect heeft een groep op me en hoe ga ik ermee om?
Hoe krijg je vertrouwen in jezelf?
Samenwerken d.m.v. organiseren en uitvoeren en gebruik maken van elkaars sterke kanten.

De groepen B en C leren zelf een afsluittechniek te ontwikkelen waardoor ze veel gemotiveerder zijn om het te gebruiken. De A groep krijgt leuke trucjes die helemaal passen in hun belevingswereld.
Bénazir gaat de geleerde afsluittechnieken gelijk met ze in de praktijk brengen door een buitenactiviteit met ze te doen. Deze activiteit is geheel afhankelijk van het weer en de leeftijd, waardoor het iedere keer verschillend kan zijn. De lunch verzorgen de kids zelf, omdat dat een mooie manier is om kinderen te leren hoe ze moeten samenwerken. Filosoferen over zelfvertrouwen, angst, woede, verdriet en andere gevoelens komen ook aan bod. Bij iedere groep is dit aangepast aan de belevingswereld. Concrete handvatten worden eventueel geboden als de assertiviteit gestimuleerd moet worden.

 

Mail voor meer informatie en  inschrijvingen naar  workshop@benazir.nl 

 

 

Comments Disabled!